Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το TCell Protect?

Ένα αποκλειστικό μείγμα βοτάνων και προηγμένων αναστολέων 3CL πρωτεάσης που υποστηρίζει και σταθεροποιεί τη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Tο συμπλήρωμα αυτό μπορεί να αναστείλει τον πολλαπλασιασμό των ιών, μειώνοντας την λοιμογόνο δράση τους. Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έχουν αξιολογηθεί από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για την διάγνωση, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Εάν είστε έγκυος, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη χρήση.

 

Ποιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φάρμακα ή πάσχετε από οποιαδήποτε ασθένεια, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.

 

Είναι ασφαλές το προϊόν αυτό; Υπάρχουν παρενέργειες;

Το προϊόν είναι ένα 100% ασφαλές συμπλήρωμα και δεν υπάρχουν παρενέργειες από την χρήση του, σύμφωνα με τις οδηγίες.

 

Πόσες κάψουλες πρέπει να παίρνω την ημέρα;

Να λαμβάνετε 1 κάψουλα, 2 φορές την ημέρα. Εάν πάσχετε από οποιαδήποτε νόσο ή είσαστε ανοσοκατεσταλμένοι, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας, προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο αύξησης της δοσολογίας σε 4 κάψουλες ημερησίως.

 

Μπορώ να λάβω το συμπλήρωμα εάν έχω προσβληθεί από οποιονδήποτε κορωνοϊό;

Ναι. Θα πρέπει να παίρνετε 3 κάψουλες 4 φορές την ημέρα για 5 ημέρες. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φάρμακα ή πάσχετε από οποιαδήποτε ασθένεια, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση.

Συνιστούμε να λαμβάνετε 3 μέχρι 4 κάψουλες 4 φορές την ημέρα για 5 ημέρες και μετά να συνεχίσετε με 2 κάψουλες ανά ημέρα.

Τι είναι η 3CL πρωτεάση;

Γνωστή και ως C30 ενδοπεπτιδάση, η κύρια πρωτεάση που εντοπίζεται στους κορωνοϊούς.

H 3CL πρωτεάση ή κύρια πρωτεάση, επισήμως γνωστή ως C30 Ενδοπεπτιδάση, είναι η κύρια πρωτεάση που βρίσκουμε στους κορωνοϊούς, η οποία προκαλεί την αναπαραγωγή του ιού. Το TCell Protect είναι ο ΜΟΝΟΣ Αναστολέας της 3CL Πρωτεάσης που είναι διαθέσιμος χωρίς ιατρική συνταγή και που υποστηρίζει την υγιή ανοσοποιητική λειτουργεία και σταματάει την αναπαραγωγή των ιών.

Υπάρχουν κλινικές μελέτες που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος;

Ναι, οι μελέτες πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο  Shaare Zedek της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ.